ODRŽANA PODUZETNIČKA VEČER “POSTANI STANAR PODUZETNIČKOG INKUBATORA OTOK”

Dana 13. ožujka 2019. godine u Gradskoj vijećnici s početkom u 12,00 sati održana je poduzetnička večer “Postani stanar poduzetničkog inkubatora Otok” te su predstavljene mogućnosti koje pruža „Poduzetnički inkubator Otok“.

Na samom početku predstavljanja, svim sudionicima predstavljen je poslovni prostor zgrade poduzetničkog inkubatora, njegovi kapaciteti i subvencionirane cijene najma proizvodno – prerađivačkih i uslužnih prostora, najam konferencijske dvorane, te subvencioniranje zakupa uredskog prostora.


Također je istaknuto da će svim budućim stanarima „Poduzetničkog inkubatora Otok“ tokom 5 godina inkubiranja na raspolaganju biti organizacijska i savjetodavna pomoć te omogućena zajednička promocija i marketing.

Napomenuto je i da je izgradnja same poslovne zgrade inkubatora je pri kraju, te će uskoro primiti svoje prve stanare. Svi sudionici aktivno su sudjelovali iznoseći svoje stavove, mišljenja i prijedloge, a sve u cilju stvaranja što boljih uvjeta budućim stanarima.

Ukoliko ste kao budući potencijalni stanar Poduzetničkog inkubatora Otok zainteresirani za prostor poslovne zgrade, pozivamo Vas da nam se osobno – u prostorije Otočke razvojne agencije, putem maila, telefona ili pisma namjere slobodno obratite.