Poduzetnička večer: „PODUZETNIŠTVO U LOKALNOJ SAMOUPRAVI“

20. rujna 2019. godine u vijećnici Grada Otoka održana je poduzetnička večer u sklopu projekta „Izgradnja poduzetničkog inkubatora Otok“ KK.03.1.2.01.0062 na temu „PODUZETNIŠTVO U LOKALNOJ SAMOUPRAVI“.

Poduzetnička večer bila je namijenjena svima koji svoju ideju žele pretvoriti u pokretanje poslovanja, te onima koji su zainteresirani za najam prostora u izgrađenom Poduzetničkom inkubatoru Otok. Svim prisutnima predstavljen je Javni poziv za prijem stanara i obrasci potrebni za prijavu.

Iako smo svjesni navoda o iseljavanju naroda zbog nemogućnosti pronalaska posla, mi kao lokalna samouprava trudimo se, ulažemo i podupiremo svaku ideju našeg stanovništva koju žele predočiti u oblik poslovanja za boljitak svih koji stanuju ovdje. Zbog toga, pozivamo sve zainteresirane da se, ukoliko imaju ideju koju žele predočiti u poslovni pothvat, slobodno jave u Grad Otok ili Otočku razvojnu agenciju na broj telefona 032/396-932 ili na mail: [email protected]  kako bi dobili sve upute za prijavu da postanu budući stanari inkubatora.

Javni poziv za podnošenje prijava za prijem u inkubator je trajno otvoren te sve obrasce i tekst Javnog poziva možete pronaći na web stranici Grada Otok (www.otok.hr)    i Poduzetničkog inkubatora (www.po-inkubatorotok.hr).